flag_of_the_united_kingdom-svg Legacy players in banking, retail, healthcare, logistics, transportation and advisory services are experiencing business disruption. Organisations and their legal advisors are seeking solutions to address this fundamental and rapid pace of change. Hubar Employment has vast experience within changing organisations (a.o. Air France-KLM, IKEA Group, Schiphol, Booking.com) and legal aspects of change (a.o. Loyens & Loeff, Arbor Advocaten). Let us help you define your needs and provide efficient and appropriate solutions. Fully flexible, interim or part-time. Legal advice & litigation, training and/or execution projects. Services are provided in English or Dutch.

Naamloos

flag_of_the_netherlands-svg

In nagenoeg alle sectoren staan organisaties voor de vraag hoe grote veranderingen – die vaak van buitenaf de kern van het bedrijf raken – te adresseren. Het tempo en de impact van die veranderingen vragen om een organisatie die snel kan meeveranderen zonder lange termijn doelen te verliezen. De arbeidsjuridische consequenties zijn hoe dan ook telkens groot. Hubar Employment heeft ruime ervaring in veranderende organisaties (zoals Air France – KLM, IKEA Group, Schiphol Airport, Booking.com, BAM Groep) en de daarbij behorende juridische aspecten (opgedaan bij o.a. Loyens & Loeff, Arbor Advocaten). Laat Hubar Employment u helpen uw behoefte in kaart te brengen en te komen tot een passende en efficiënte oplossing. Geheel flexibel, interim of parttime. Adviseren of procederen, (mee)draaien van een project of het intern opleiden van (HR) collega’s. In het Nederlands of Engels.

Olivier heb ik tijdens een omvangrijk reorganisatietraject bij Schiphol Group leren kennen als een zeer professionele, integere, pragmatische en gedreven collega. Hij heeft het vermogen om zijn uitgebreide en actuele vakkennis op enthousiaste wijze en in begrijpelijke en aansprekende taal toepasbaar te maken in verschillende situaties en voor diverse doelgroepen. Olivier is een senior gesprekspartner op elk niveau en aan elke (onderhandelings-)tafel, doordat hij op een genuanceerde, constructieve en doortastende wijze het gesprek aangaat. Hierbij is hij in staat snel te schakelen en complexe situaties en belangen te doorgronden en op een effectieve wijze samen met het team tastbare resultaten neer te zetten. Olivier is sterk in het succesvol opbouwen en onderhouden van relaties, mede dankzij zijn groot empatisch vermogen en hoge gunfactor. Kortom een echte teamplayer die eigenaarschap pakt en doorzettingsvermogen toont, hopelijk werken we in de nabije toekomst nog eens samen!Henriette van Rhoon, HR Business Partner Schiphol Group.